how to create your own web page

Bezoekers

Op deze pagina laat ik  werk, reacties, filosofische inzichten, ideeën en kunst - in de ruimste zin des woords-van anderen zien. Onderaan de pagina kun je een reactie achterlaten. Als je ook in mijn bezoekersgallerij wilt exposeren, laat het me dan weten. Je kunt me mailen: mrmastenbroek@gmail.com of je kunt het formulier onderaan de pagnina gebruikten.

Ik ken Catharina van mijn wekelijkse tekenclub. Daar herkenden we in elkaars werk wel wat gelijkenissen en dat schept een zekere band.

Vooral het explosieve kleurgebruik bij het maken van opdrachten komt overeen. We zijn allebei niet bang om "het" met veel lef gewoon te laten gebeuren. Catharina is daarbij wel wat preciezer dan ik en het is leuk om dan toch weer de verschillen te ontdekken.


Op die manier inspireert Catharina mij, vooral ook omdat zij geen enkel onderwerp schuwt.

Vaak laten we met een foto/app onze vorderingen / resultaten van thuis even aan elkaar zien. Altijd leuk.


Zelf ben ik niet altijd zo gericht bezig. Ik ben vaak in musea te vinden en probeer alleen maar te kijken en dat doe ik inmiddels op een andere manier dan vroeger. Zelf vind ik dat erg leerzaam. Zo ontdek ik steeds weer nieuwe dingen. Bijvoorbeeld hoe een schilder te werk is gegaan en hoe mooi en knap het resultaat is geworden etc

Verder houd ik erg van kleur, en mijn lievelingsonderwerpen zijn portret, landschap en stilleven. Het aquarelleren heb ik pas 2 jaar geleden ontdekt. 


Jetske Teekens

Ik ken Jetske van mijn wekelijkse teken- en schilderclub. Jetske is niet alleen een kei in het maken van prachtige kunstwerken maar ook een hele lieve vriendin. Behalve onze kunstzinnige interesse delen we ook veel dingen uit het leven zelf. 


Wat betreft haar werk: ik word erg geinspireerd door de losse manier waarop Jetske werkt. Zij is van het grote gebaar en doet niet aan gepriegel. Ik vind haar kleurgebruik heel mooi. 


Hoewel Jetske pas twee jaar aquarelleert vind ik haar aquarellen het mooist. 


Jetske is een fijne kunstvriendin en ik hoop nog veel met haar te delen, in onze tekengroep, via onze mail- en appcontacten en als we samen naar een expositie gaan met onze vriendin Phia.


Catharina MastenbroekFOLLOW US