Atelier  Catharina, over mij

Ik werd geboren in 1965 in Amsterdam. Ik woonde daar tot 2018. Ik ging er naar school, studeerde er, vond er de liefde, bracht er een zoon ter wereld en ik houd nog steeds van deze romantische stad. Tegenwoordig woon ik in Amstelveen in een fijn appartement met mijn zoon en twee witte poezen. In het dagelijks leven geef ik juridisch advies als zelfstandige. Daarnaast maak ik beeldende kunst. In eerste instantie maakte ik beelden. Uit een ongevormd blok steen ontstonden vormen onder mijn handen.

Het beeldhouwen heb ik inmiddels achter me gelaten. Sinds ik in 2013 begon met tekenen en schilderen en les heb genomen bij Sandra Kruisbrink (Huize Lydia) is dit mijn passie. De lessen van Sandra inspireerden mij om uit mijzelf te halen wat ik niet wist dat ik in mij had. Inmiddels maak ik (pastel)tekeningen, aquarellen en inkttekeningen.

Mijn werk kan, afgedrukt op allerlei soorten materiaal, worden gekocht via mijn shop op de website van Werkaandemuur.nl: ga hiervoor naar mijn shop bij Werkaandemuur. Wilt u liever een origineel van mijn werk in uw bezit krijgen? Stuur dan een vrijblijvende e-mail naar: mrmastenbroek@gmail.com. Ook als u ge├»nteresseerd bent in een expositie van mijn werk voor uw winkel, kantoor of anders, kunt u natuurlijk een e-mail sturen. Misschien wilt u zelfs wel een werk in opdracht laten maken. Het is allemaal bespreekbaar. 

FOLLOW US